Nieuwe identiteit

Client /  Marloes Berg

Agency  /  Goddard Agency

Hallo, ik ben GUUS

Door stereotypering en traditionele opvattingen is er geen goede balans tussen mannen en vrouwen op hoger management- en directieniveau. Een gemiste kans, want met meer vrouwen in de top kan je rekenen op betere resultaten, degelijker besluitvorming, meer innovatiekracht, meer aandacht voor duurzaamheid en zelfs… meer geluk. 


Daarom is GUUS er nu voor je. GUUS maakt vrouwelijke directieleden beschikbaar en ondersteund deze bij het doorbreken van de conventies op o.a. het gebied van zorgtaken en deeltijdarbeid. GUUS is er voor meer evenwicht in de directie van jouw bedrijf.

Toegepast

Concept

Identity design

Design system

Photography design

Logo

Het woordmerk bestaat uit een bijna volledige roze cirkel met een groene driehoek. De driehoek staat voor de groei en richting waarheen GUUS wil gaan. Het donkerblauw in de driehoek is de toegevoegde waarde van de vrouw. Samen vormen de cirkel en de driehoek de gestileerde letter ‘G’ van GUUS.

Bewuste kleuren

Het kleurpalet van GUUS bestaat uit vier kleuren en functioneel wit. De vier kleuren komen voort uit de beslissingen en conclusies die vrouwen trekken en de gevoelens die daarbij horen.

Fotografie

Echte mensen, echte situaties. Realistische momenten met echte GUUS toptalenten. Dat is de corporate fotografie. De campagne fotografie maakt gebruik van lampen in de portretten. Door met verschillende kleuren licht te werken, worden de kenmerkende kleuren in de fotografie gecreëerd. 

Vormtaal

De vormentaal komt voort uit de vormen van het logo. Door de vormen van het logo te draaien en 

in- en uit te zoomen, wordt er een unieke, speelse en herkenbaar look-and-feel gecreëerd.

Volgende case


Terug naar de oorsprong

La Chouffe  /  Duvel Moortgat

Lennart van Zanten

+31 (0)6 - 385 79 538

lennart@vanvanzanten.nl

© van van Zanten, 2024