Welkom in de 

wereld van digitaal gebouwbeheer

Client /  Monxs

Agency  /  van van Zanten®

Het logo

Het logo kan als een op zichzelf staand woordmerk toegepast worden, mits het beeldmerk of de vormtaal terug komt op de uiting. De combinatie woordmerk + beeldmerk is altijd mogelijk en kan op verschillende kleuren ondergrond. Als avatar wordt het beeldmerk gebruikt.

The future of building access starts now.

De tijd dat we een fysieke metalen sleutel gebruikten om ergens binnen te komen is voorbij. In de nieuwe manier van toegang, omarmen we digitaal. Door middel van een transponder, kaart of smartphone kunnen we deuren openen of juist gesloten houden. Toegang verlenen wordt dynamisch, net als het merk Monxs: Eenvoudig toegang verlenen met digitale sluitsystemen.


Een identiteit die digital first is opgebouwd en rekening houdt met toegankelijkheid. Hiermee is Monxs vooruitstrevend in het huidige landschap van partijen die (digitale) sluitsystemen aanbieden. 

Toegepast

Concept

Identity design

Design systeem

Motion design

Kleurpalet

Een fris, opvallend en toegankelijk kleurpalet bestaande uit drie kenmerkende kleuren vormt de basis. Door grijstinten toe te voegen kan onderscheid gemaakt worden in bijvoorbeeld content blokken en zo wordt de hiërarchie en ritme bepaald.

Vormtaal

Je kan vele kanten op met de vormtaal. Zet de vormen over elkaar, door elkaar, maak er patronen mee, blaas het op. Als je het kan bedenken, kan je het maken, als het maar wel in de look-and-feel van Monxs blijft. Hiermee laten we de dynamiek en mogelijkheden van de digitale wereld zien.

Volgende case


Een wereldmerk openen

DOM Security

Lennart van Zanten

+31 (0)6 - 385 79 538

lennart@vanvanzanten.nl

© van van Zanten, 2024